Billede af Club La Costa Monterey
Billede af Club La Costa Monterey
Billede af Club La Costa Monterey
Billede af Club La Costa Monterey
Billede af Club La Costa Monterey

Adresse: Calle Finlandia, San Eugenio Alto, Adeje, Tenerife, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.clcworld.com/monterey/

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Club La Costa Monterey? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Hvis du ønsker året rundt varme i Californien og Sahara, men foretrækker kortere rejsetider og mindre tørre klimaer, timeshare or Fraktioneret ejerskab med Club La Costa på Paradise Monterey kan godt være udvej for dig. På den sydlige kyst af Tenerife, Spanien er, hvor du finder denne bakke ejendom, der tilbyder en fantastisk udsigt over mousserende atlantiske farvande og den nærliggende by Playa de las Americas. Sådanne udsigter skaber en virkelig afslappet atmosfære i byen, som tilbyder faciliteter for hele familien. Forældre har chancen for at slappe af og slappe af, mens børnene kan nyde det varierede program med børnevenlige aktiviteter - plus deres egen dedikerede swimmingpool!

Med feriestedet catering så godt for alle typer feriegæster, kan det være fristende at forblive på stedet i løbet af dit ophold. Men det lokale område tilbyder også nogle spændende seværdigheder og aktiviteter, hvis du gerne vil bruge lidt tid på at udforske. Vandsport er tilgængelig på de nærliggende strande, og det pulserende lokale natteliv er en fantastisk måde at tilbringe en aften eller to. Du finder også toldfri shopping i det fantastiske feriested Playa de las Americas. Til timeshare or Fraktioneret ejerskab i en spændende endnu fredelig beliggenhed, Rejse og fritid gruppe foreslå at overveje Club La Costa på Paradise Monterey.

Club La Costa Monterey Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Træningsudstyr, Supermarked, Elevator, Restaurant, Squash, Svømmebassin, Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Beach (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Golf (3.0 miles), Ridning (1.0 miles), Levende Underholdning (1.0 miles), Medicinsk Udrustning (Nærliggende), Dykning (Nærliggende), Indkøbsområde (Nærliggende), Tennis I nærheden), vandski (i nærheden), vindsurfing (i nærheden)
Lufthavn
Reina Sofia - (12 miles - 19 km)
Tjek ind / ud
Fredag

Køb Club La Costa Monterey timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Club La Costa Monterey, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Club La Costa Monterey, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Club La Costa Monterey

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Club La Costa Monterey ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på toppen kanaler plus online reklame i bestræbelser på at sælge timeshare med Club La Costa Monterey.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Club La Costa Monterey kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.