Foto af Chayofa Country Club
Foto af Chayofa Country Club
Foto af Chayofa Country Club
Foto af Chayofa Country Club
Foto af Chayofa Country Club

Adresse: Urbanizacion Chayofa, Los Cristianos, Arona, Tenerife, Kanariske Øer 38640, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.united-paradise.com

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Chayofa Country Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Spanien er et fantastisk valg for et feriedestination, da det er tæt, tilgængeligt, og maden er utroligt, men Tenerife skiller sig virkelig ud fra mængden. Med en blanding af bjergrige landskaber og næsten tropiske strande er der noget for enhver smag.

De, der nyder at slappe af ved havet, har flere muligheder end vi kan liste her, men vores yndlingsstrande er af den vulkanske sorte sort, som er unik for Canary Island gruppen. Der tilbydes også snorkling og dykning, som surfing og windsurfing. Temperaturen er tempereret hele året rundt, hvilket er fantastisk til sportslige typer på udkig efter at flygte fra en anden dyster britisk sommer.

Chayofa Country Club er en Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere favorit, med en stor pool for energiske børn og et veludstyret timeshare at virkelig give en god base for udforskning. Prøv en lækker smoothie fra baren for at få saftene at flyde om morgenen, før du går ud på en eventyrdag eller vælger en mere voksen drink for at se solen gå ned. For en virkelig speciel ferie tilbyder Chayofa Country Club det komplette supplement af sol, hav og afslapning.

Chayofa Country Club Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Nogle Enheder), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Træningsudstyr, Supermarked, Frisør, Gym, Liveunderholdning, Legepladsområde, Restaurant, Sauna, Squash, Svømmebassin, Tennis, Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Strand (2.0 miles), Bådsejlads (2.0 miles), Casino (6.0 miles), Fiskeri (2.0 miles), Golf (2.0 miles), Ridning (12.0 miles), Medicinsk faciliteter (Nærliggende), Dykning (2.0 miles) Vandski (2.0 miles),
Lufthavn
Reina Sofia - (12 miles - 19 km)
Tjek ind / ud
(Uger) fredag

Køb Chayofa Country Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Chayofa Country Club før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Chayofa Country Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Chayofa Country Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Chayofa Country Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på toppen kanaler plus online reklame i bestræbelser på at sælge timeshare med Chayofa Country Club.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Chayofa Country Club kan være sikker i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.