Billede af Berjaya Vacation Club
Billede af Berjaya Vacation Club
Billede af Berjaya Vacation Club
Billede af Berjaya Vacation Club
Billede af Berjaya Vacation Club

Adresse: Parti 5-04, Niveau 5, Fahrenheit 88, 179, Jalan Bukit Bintang, 55100 Kuala Lumpur, Malaysia
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.berjayavacation.com.my

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Berjaya Vacation Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Malaysia er så fortryllende i sin mangfoldighed, at et besøg for en slået rejsende aldrig vil være tilstrækkeligt. Der er bare for meget at leve og opleve: fra de høje stigninger og travle byer, til de fjerntliggende jungler, udkølet øer og tåget teplantager. Giv din rejse fantasier og nyd nonstop rendezvous med Malaysia gennem en point-baseret timeshare Ejerskab fra Berjaya Vacation Club. Udforsk endeløse destinationer i Johor, Negeri Sembilan, Terengganu, Kedah, Pahang, Kuala Lumpur og Pulau Pinang med et Executive-medlemskab, som giver dig ret til et værelse med plads til tre personer, herunder børn.

Dette gælder for syv nætter om året i de næste tredive tre år. Enhver uudnyttet ret kan rulles over til det følgende år, og der er også tilladt avancerede ferier og weekendophold. Retten kan overføres, såvel som gæsteopgaver. Rejse og fritid gruppe Timeshare mæglere bedøm Berjaya Vacation Club som førsteklasses for den frihed og fleksibilitet, det giver gæster. Det er simpelthen uslåeligt med hensyn til omkostningseffektive helligdage med en overkommelig betalingsordning og en række overnatningsmuligheder såsom hjemlignende ejerlejligheder med køkkenfaciliteter eller hytter med komplette hotelfaciliteter.

Køb Berjaya Vacation Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Berjaya Vacation Club før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Berjaya Vacation Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Berjaya Vacation Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Berjaya Vacation Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Berjaya Vacation Club.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Berjaya Vacation Club kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.