Billede af Wyndham Fractional Ownership Monterey
Billede af Wyndham Fractional Ownership Monterey
Billede af Wyndham Fractional Ownership Monterey
Billede af Wyndham Fractional Ownership Monterey
Billede af Wyndham Fractional Ownership Monterey

Adresse: Monterey, Calle Finlandia 8-10, San Eugenio Alto, 38660 Adeje - Playa de Las Americas, Tenerife, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.clublacosta.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje hos Wyndham Fractional Ownership Monterey? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Dette fantastiske feriested på De Kanariske Øer kan findes på Tenerife sydkysten på en bjergskråning. Resortets rolige beliggenhed tilbyder vidunderlig udsigt over Atlanterhavet og Playa de Las Americas. Besøgende på Wyndham Residences Monterey vil opleve, at området byder på masser af attraktioner, herunder et kasino, barer, restauranter og indkøbscenter, så gæsterne kan fylde op med forsyninger. Der er også to vandlande i nærheden, plus den nærmeste strand er kun en kilometer væk, hvilket giver meget at lave for hele familien. timeshare Ejere, der besøger feriestedet, finder receptionen for at være informativ, og tilbyder detaljer om lokale aktiviteter, så gæsterne anbefales at spørge. På trods af denne Travel and Leisure Group anbefaler gæsterne at leje en bil for virkelig at nyde området.

timeshare Ejendom til rådighed for Fraktioneret ejerskab på Wyndham Residences Monterey vil finde lejligheder, der er rummelige og tilbyder fremragende faciliteter, herunder et veludstyret tekøkken og badeværelse, farverig indretning og bløde møbler. Ejendommene kommer i rækken af ​​et-, to- og treværelseslejligheder med store balkoner, så gæsterne kan få mest muligt ud af udsigten. Faciliteterne på dette resort omfatter en swimmingpool, jacuzzi, liggestole, restaurant og en børneklub.

Brøk ejerskab Giver investorer mulighed for at købe en brøkdel af ejendommen i en bestemt periode, så de kan modtage en aftalt andel af provenuet ved afslutningen af ​​aftalen, når ejendommen sælges. At læse mere om Fraktioneret ejerskab, Klik her.

Wyndham Fractional Ownership Monterey Facilities

Enhedsfaciliteter
Køkken, Mikrobølgeovn, Telefon
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Træningsudstyr, Supermarked, Elevator, Restaurant, Squash, Swimmingpool, Spabad / Spabad
Nærliggende faciliteter
Strand, Fiskeri, Golf, Ridning, Liveunderholdning, Medicinsk udstyr, Sportsdykning, Indkøbsområde, Tennis, Vandski, Windsurfing
Lufthavn
Reina Sofia 12 miles
Tjek ind / ud
Fredag ​​16: 00

Køb af Wyndham Fractional Ownership Monterey timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Wyndham Fractional Ownership Monterey før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Wyndham Fractional Ownership Monterey, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Wyndham Fractional Ownership Monterey

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Wyndham Fractional Ownership Monterey ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Wyndham Fractional Ownership Monterey.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Wyndham Fractional Ownership Monterey kan være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.