Foto af Club La Costa Fraktioneret Ejerskab Monterey
Foto af Club La Costa Fraktioneret Ejerskab Monterey
Foto af Club La Costa Fraktioneret Ejerskab Monterey
Foto af Club La Costa Fraktioneret Ejerskab Monterey
Foto af Club La Costa Fraktioneret Ejerskab Monterey

Adresse: Monterey, Calle Finlandia 8-10, San Eugenio Alto, 38660 Adeje - Playa de Las Americas, Tenerife, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.clublacosta.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og udlejning på Club La Costa Fractional Ownership Monterey


Fraktioneret ejerskab er en utraditionel type timeshare ejendomsret. I stedet for at eje en uge eller to på dit hjemsted, ejer du et udsnit af selve ejendommen. Hvert ejerskab sker på en bestemt lejlighed på et dedikeret feriested og tildeles en procentdel af ejerskabet, som du, når du sælger det, vil modtage. Din tildeling af brøkdele giver dig større fleksibilitet, hvilket betyder meget mere kontrol over din ferie hvert år. Du bliver ikke længere bundet til det samme ferieår ud, år ud. I slutningen af ​​din forpagtning sælges ejendommen, og du modtager en andel af overskuddet! Med Club La Costa, får du tildelt et antal fraktionerede punkter, som du kan bruge på en række forskellige feriesteder i deres portefølje.

Det er ikke nødvendigt at bruge en udveksling selskab ligesom Interval International, RCI or 7Across da dit CLC -fraktioneret ejerskab giver dig mulighed for at bruge en række feriesteder inden for den omfattende CLC -portefølje. Travel & Leisure Group's Fraktioneret ejerskab forhandlere vil i detaljer kunne forklare dig, hvordan det fungerer, hvor fleksibelt det er og de fulde fordele ved dette veletablerede timeshare-format.

Dette fantastiske feriested på De Kanariske Øer kan findes på Tenerife Sydlige kyst på en bakke. Feriestedets rolige beliggenhed med fantastisk udsigt over Atlanterhavet og Playa de Las Americas. Besøgende på Club La Costa Monterey finder området har masser af attraktioner, herunder et kasino, barer, restauranter og indkøbscenter for at give gæsterne mulighed for at fylde på forsyninger. Der er også to vandparker fundet i nærheden plus den nærmeste strand er kun en kilometer væk, hvilket giver meget at gøre for hele familien. timeshare Ejere, der besøger feriestedet, finder receptionen for at være informativ, og tilbyder detaljer om lokale aktiviteter, så gæsterne anbefales at spørge. På trods af denne Travel and Leisure Group anbefaler gæsterne at leje en bil for virkelig at nyde området.

timeshare Ejendom til rådighed for Fraktioneret ejerskab på Club La Costa Monterey finder lejlighederne rummelige og tilbyder fremragende faciliteter, herunder et veludstyret tekøkken og badeværelse, farverig indretning og bløde møbler. Ejendomme kommer i rækkevidden af ​​lejligheder med et, to og tre soveværelser med store balkoner, der giver gæsterne mulighed for at få mest muligt ud af udsigten. Faciliteterne på dette resort inkluderer en swimmingpool, jacuzzi, liggestole, restaurant og en børneklub.

Brøk ejerskab Giver investorer mulighed for at købe en brøkdel af ejendommen i en bestemt periode, så de kan modtage en aftalt andel af provenuet ved afslutningen af ​​aftalen, når ejendommen sælges. At læse mere om Fraktioneret ejerskab, Klik her.

Club La Costa Fraktioneret Ejerskab Monterey Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken, Mikrobølgeovn, Telefon
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Træningsudstyr, Supermarked, Elevator, Restaurant, Squash, Swimmingpool, Spabad / Spabad
Nærliggende faciliteter
Strand, Fiskeri, Golf, Ridning, Liveunderholdning, Medicinsk udstyr, Sportsdykning, Indkøbsområde, Tennis, Vandski, Windsurfing
Lufthavn
Reina Sofia 12 miles
Tjek ind / ud
Fredag ​​16: 00

Køb Club La Costa Fraktioneret Ejerskab Monterey timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Club La Costa Fraktioneret Ejerskab Monterey, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Club La Costa Fraktioneret Ejerskab Monterey, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Club La Costa Fraktioneret Ejerskab Monterey

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Club La Costa fraktioneret ejerskab Monterey ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Club La Costa Fractional Ownership Monterey.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Club La Costa Fraktioneret Ejerskab Monterey kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.