Billede af SGI hos Swiss-Garden Residences Bukit Bintang
Billede af SGI hos Swiss-Garden Residences Bukit Bintang
Billede af SGI hos Swiss-Garden Residences Bukit Bintang
Billede af SGI hos Swiss-Garden Residences Bukit Bintang
Billede af SGI hos Swiss-Garden Residences Bukit Bintang

Adresse: No. 2A, Jalan Galloway, Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur, 50150, Malaysia
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.sgivacationclub.com/sgi-vacation-clubs-collection/swiss-garden-residences-kuala-lumpur/

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje hos SGI hos Swiss-Garden Residences Bukit Bintang


Denne smukke timeshare Resortet er beliggende i hjertet af Kuala Lumpurs Gyldne Trekant, mellem travle Bukit Bintang og farverige Chinatown. Swiss-Garden Residences Bukit Bintang tilbyder komfortabel indkvartering i værelser udstyret med moderne bekvemmeligheder for en fornøjelig ferieoplevelse. Det er kun et par minutter væk fra byens store indkøbscentre, herunder Pavilion, Times Square og Plaza Low Yat, samt Bintang Walk, kendt for sin autentiske streetfood-scene.

Køber SGI hos Swiss-Garden Residences Bukit Bintang timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej SGI hos Swiss-Garden Residences Bukit Bintang før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med SGI hos Swiss-Garden Residences Bukit Bintang, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos SGI hos Swiss-Garden Residences Bukit Bintang

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge SGI på Swiss-Garden Residences Bukit Bintang ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med SGI hos Swiss-Garden Residences Bukit Bintang.

Alle søger Sælge timeshare Brug af SGI hos Swiss-Garden Residences Bukit Bintang kan være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.