Foto af Seasons Holidays - The Park Collection
Foto af Seasons Holidays - The Park Collection
Foto af Seasons Holidays - The Park Collection
Foto af Seasons Holidays - The Park Collection
Foto af Seasons Holidays - The Park Collection
Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Seasons Holidays – The Park Collection? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


For en timeshare oplev med en forskel, der betyder, at du ikke vil være bundet til et bestemt feriested, vælg Seasons Holidays - The Park Collection. Dette er et eksklusivt fraktioneret ejerskab, der giver dig adgang til flere feriesteder i Storbritannien og Irland-de fleste af dem er helt britiske eller irske, og alle betagende. Ud over dine uger får du også en pause i midten af ​​ugen. Medlemskab af denne klub giver dig ikke kun sikkerheden ved at vide, at du allerede har investeret i din ferie i de kommende år, men også friheden og fleksibiliteten ved at vælge, hvor du gerne vil hen, hvilket er en ideel løsning for folk, der kan lide at udforske fra en luksusbase.

Rejse og fritid gruppe Er glad for at byde på timeshare med Seasons Holidays - The Park Collection, ikke kun på grund af stjernernes feriested, men også på grund af deres internationale feriesteder og uendelige udvekslingsmuligheder. Hvis du gerne vil udforske længere væk end Storbritannien og Irland, skal du vælge mellem destinationer i Caribien, Amerika, Asien og Stillehavet. Du kan også få adgang til feriesteder over hele verden ved at bank og bytte via forskellige udvekslingsselskaber. Friheden og valget er begge helt dine.

Køb Seasons Holidays - The Park Collection timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Seasons Holidays - The Park Collection, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du skal være meget glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Seasons Holidays - The Park Collection, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge udvej og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Seasons Holidays - The Park Collection

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Seasons Holidays - The Park Collection ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Seasons Holidays - The Park Collection.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Seasons Holidays - Park Collection kan være sikker i den viden, at de er i sikre hænder med penge, der er deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.