Billede af Seasons Holidays - The Park Collection
Billede af Seasons Holidays - The Park Collection
Billede af Seasons Holidays - The Park Collection
Billede af Seasons Holidays - The Park Collection
Billede af Seasons Holidays - The Park Collection

Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Seasons Holidays – The Park Collection? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


For en timeshare oplevelse med en forskel, der betyder, at du ikke vil være bundet til et specifikt feriested, vælg Seasons Holidays - The Park Collection. Dette er et eksklusivt delt ejerskab, der giver dig adgang til flere feriesteder i Storbritannien og Irland - de fleste af dem er typisk britiske eller irske, og alle betagende. Ud over din(e) uge(r), får du også en pause midt på ugen. Medlemskab af denne klub giver dig ikke kun sikkerheden ved at vide, at du allerede har investeret i din ferie i de kommende år, men også friheden og fleksibiliteten ved at vælge, hvor du gerne vil hen, hvilket er en ideel løsning for folk, der kan lide at udforske fra en luksusbase.

Rejse og fritid gruppe Er glad for at byde på timeshare med Seasons Holidays - The Park Collection, ikke kun på grund af de fantastiske feriesteder, men også på grund af deres internationale feriesteder og uendelige udvekslingsmuligheder. Hvis du gerne vil på opdagelse længere væk end Storbritannien og Irland, så vælg mellem destinationer i Caribien, Amerika, Asien og Stillehavet. Du kan også få adgang til resorts over hele verden ved at banke og veksle gennem forskellige udvekslingsselskaber. Friheden og valget er begge helt dine.

Køb af Seasons Holidays - The Park Collection timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Seasons Holidays - The Park Collection før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Seasons Holidays - The Park Collection, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Seasons Holidays - The Park Collection

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Seasons Holidays - The Park Collection ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Seasons Holidays - The Park Collection.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Seasons Holidays - The Park Collection kan være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.