Billede af Savoy Palace Signature Vacation Club
Billede af Savoy Palace Signature Vacation Club
Billede af Savoy Palace Signature Vacation Club
Billede af Savoy Palace Signature Vacation Club
Billede af Savoy Palace Signature Vacation Club

Adresse: Avenida do Infante, 9004-542, Funchal, Madeira, Portugal
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: palace.vacationclubsavoysignature.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje hos Savoy Palace Signature Vacation Club


Savoy Palace Signature Vacation Club giver et højt luksusniveau til timeshare på Madeira og Portugal, der tilbyder oplevelser, der er unikke og uforglemmelige for besøgende. Savoy Palace Signature Vacation Club har atmosfæren på et boutique -hotel og har overdådige haver med spektakulær havudsigt. Udvider arven fra det klassiske Savoy -hotel med et design, der blander en fed, moderne stil med historiske elementer. Feriestedet hylder øernes unikke egenskaber og henter inspiration fra Madeiras frodige landskaber og traditioner.

Indretningsprojektet, underskrevet af Nini Andrade de Silva og RH+ Arquitectos, der er kendt for sit arbejde verden over, vil utvivlsomt hæve destinationens standarder. Påvirket af Belle Epoque er det i harmoni med øens kulturelle ressourcer, på en fascinerende rejse, der kombinerer historie med nutidig indflydelse.

Resortet har 542 enheder (352 er hotelværelser og suiter). Der er 190 lejligheder (83 T0, 68 T1, 35 T2 og 4 pool -suiter) og studios (T1 og T2), spa, 6 swimmingpools (2 uendeligt på taget og 2 indendørs pools), 8 restauranter og barer, og konferencefaciliteter til at rumme op til 1,400 gæster.

Savoy Palace Signature Vacation Club er inspireret af Laurissilva -skoven og de gamle tunneler og laguner og har en imponerende spa, en af ​​de største i Europa. Der er 11 behandlingsrum og et fitnesscenter, der tilbyder afslapningsprogrammer, massage, ansigtsbehandlinger og andre muligheder. Det tilbyder også et afslapningsrum, sauna, tyrkisk bad, sansebrusere, jacuzzi, isfontæne, haloterapirum, champagne- og neglebar, opvarmet indendørs pool og skønhedssalon.

Savoy Palace Signature Vacation Club Faciliteter

Enhedsfaciliteter
-
Resort faciliteter
Dagspa, underholdning - live, motionsrum - udstyret, swimmingpool - indendørs, swimmingpool - udendørs
Nærliggende faciliteter
Bar/Cocktail Lounge, Biludlejning, Restaurant
Lufthavn
Funchal / FNC 12 Miles / 19 KM
Tjek ind / ud
Mandag, torsdag

Køber Savoy Palace Signature Vacation Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Savoy Palace Signature Vacation Club, før du køber

Vi vil naturligvis gerne have, at du bliver helt henrykt over dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Savoy Palace Signature Vacation Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har en tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge feriestedet og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Savoy Palace Signature Vacation Club

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Savoy Palace Signature Vacation Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit -tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Savoy Palace Signature Vacation Club.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Savoy Palace Signature Vacation Club kan være sikker i den viden, at de er i sikre hænder med penge indsat på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.