Foto af Residence Tourotel Val Thorens
Foto af Residence Tourotel Val Thorens
Foto af Residence Tourotel Val Thorens
Foto af Residence Tourotel Val Thorens
Foto af Residence Tourotel Val Thorens

Adresse: 200 Rue de la Lombarde, 73440 Les Belleville, Frankrig
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: https://tourotel-val-thorens.com/

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Residence Tourotel Val Thorens? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Tæt på centrum af Val Thorens, timeshare at Residence Tourotel Val Thorens er fordelt på 6 etager og betjenes af 3 elevatorer. Indkvartering fra Studio 2 personer til lejlighed 2 værelser til 6 personer, komfortabelt udstyret til at lade dig nyde dit ophold.

Val Thorens har en enestående rideplads, der vil fange skiløbere. På 150 km snedækket område løber du ikke mindre end 78 skiløjper betjent af 32 elevatorer. Forbundet med skiområdet i de 3 dale er det mere end 600 km pister, der er tilgængelige for dig. Val Thorens er også kendetegnet ved sit "familie Plus" -mærke, du vil nyde mange aktiviteter og fritid efter skiløb. Val Thorens tilbyder et sportscenter på 7500 m6 med Aqua Club og den største kælkebane i Frankrig med 700 km nedstigning og XNUMX meter negativ højde.

Køber Residence Tourotel Val Thorens timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Residence Tourotel Val Thorens inden du køber

Vi ønsker selvfølgelig, at du skal være meget glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Residence Tourotel Val Thorens, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge udvej og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Residence Tourotel Val Thorens

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Residence Tourotel Val Thorens ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Residence Tourotel Val Thorens.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Residence Tourotel Val Thorens kan være sikker i den viden, at de er i sikre hænder med penge, der er deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.