Billede af Residence Maeva Le Port-Les Hebrydes
Billede af Residence Maeva Le Port-Les Hebrydes
Billede af Residence Maeva Le Port-Les Hebrydes
Billede af Residence Maeva Le Port-Les Hebrydes
Billede af Residence Maeva Le Port-Les Hebrydes

Adresse: Boulevard Guadeloupe, 66420 Le Barcares, Frankrig
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.maeva.com/fr-fr/location-ete-port-barcares-hebrydes_P1Z-E_fp

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Residence Maeva Le Port-Les Hebrydes? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Residence Maeva Le Port-Les Hebrydes i Le Barcares, Frankrig har været indstillingen af ​​dejlige familieudflugter i årevis. Dette hotel i catalansk stil er omgivet af haver og ligger kun tre hundrede meter fra Salses-søen og lige under to kilometer fra Middelhavet. Det modtager masser af solskin og byder på en festlig atmosfære, smuk udsigt over havnen og charmerende markeder, som både de unge og de gamle vil sætte pris på.

Desuden Rejse og fritid gruppe timeshare-mæglere er overbevist om, at alle i din familie vil glæde sig over den hyggelige indkvartering, som Residence Maeva Le Port-Les Hebrydes tilbyder. De møblerede timeshare enheder kommer i lyse og rummelige studioer og lejligheder med dejlige terrasser. Hver giver komfort med to senge med en udtræksseng til børn, en stue, tv med nationale kanaler, komplet køkken og eget badeværelse med bruser og toilet. I mellemtiden opgraderes lejlighederne med dobbeltsenge, hjørnehytter og køjesenge for at tilfredsstille dig mere.

Der er også et solarium og vaskeri på stedet, samt børnepasning og babyudstyr. I nærheden af ​​hotellet er der skovstier, cykelgrønne spor og museer for at udforske med hele familien. Der er også muligheder for afslappede vandreture og spændende vandsportsaktiviteter som windsurfing og kitesurfing.

Køb residens Maeva Le Port-Les Hebrydes timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Residence Maeva Le Port-Les Hebrydes, inden du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Residence Maeva Le Port-Les Hebrydes, hvorfor ikke prøve at leje det første? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Residence Maeva Le Port-Les Hebrydes

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Residence Maeva Le Port-Les Hebrydes ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på DVB-T og satellit-tv på toppen kanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Residence Maeva Le Port-Les Hebrydes.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Residence Maeva Le Port-Les Hebrydes kan være sikkert, idet de ved, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.