Billede af Premier Private Resorts
Billede af Premier Private Resorts
Billede af Premier Private Resorts
Billede af Premier Private Resorts
Billede af Premier Private Resorts

Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: https://www.premierprivate.co.za/

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Premier Private Resorts


Med Premier Private Resorts kommer du ikke bare til at holde ferie mere for mindre; du får adgang til fantastiske fordele som vil gøre dit liv lettere og hjælpe dig med at finde nye måder at leve livet på.

Premier private feriesteder giver dig et fint udvalg af luksus timeshare destinationer at vælge imellem, med en række fantastiske lokale og internationale feriesteder udvalgt specielt til din kræsne smag.

Premier Vacation Club-medlemskab giver adgang til tusindvis af resorts verden over. Bonusser tilbydes hele året, og der er mulighed for at overføre point i op til tre år.

Dette er muligt ved at bruge deres unikke "Pay as You Use"-system og "Medlemsstatus" innovation. Points and Levy Account giver dig mulighed for at holde ferie, hvordan, hvor og hvornår du har brug for i overensstemmelse med din valgte Flexi Status.

Det praktiske årlige bidragssystem giver dig mulighed for at spare op til dine drømmeferier hver måned. Alle andre fordele, der er tilgængelige for dig ved hjælp af din Premier-status. Du kan stole på, at Travel Desk tager sig af alle dine rejsearrangementer eller pakkeudflugter. Bonusuger og specialtilbud er tilgængelige for dig, og du har også fordelene ved at videreføre dine point, låne fra næste år eller endda købe yderligere point, hvis du har brug for dem.

Køb af Premier Private Resorts timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Premier Private Resorts før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Premier Private Resorts, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Premier Private Resorts

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Premier Private Resorts ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Premier Private Resorts.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Premier Private Resorts kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.