Billede af Polaris World på La Torre Golf Resort
Billede af Polaris World på La Torre Golf Resort
Billede af Polaris World på La Torre Golf Resort
Billede af Polaris World på La Torre Golf Resort
Billede af Polaris World på La Torre Golf Resort

Adresse: Costa Calida, Murcia, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: latorregolfresort.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Polaris World på La Torre Golf Resort


La Torre Golf Resort er en luksus timeshare udvikling af 5-stjernede ejendomme omfattende lejligheder, rækkehuse og villaer omkring en 18 hullers Jack Nicklaus designet golfbane.

Beliggende kun få kilometer fra Mar Menors bedste strande, slår La Torre Golf Resort ud med liv og aktivitet. De mange fritidsaktiviteter, herunder barer og restauranter i alle stilarter, den spændende Nicklaus Design golfbane og alle de andre tjenester, der er skabt med beboerne i tankerne, gør dette til en ægte spansk by, hvor livet lever udenfor.

Helt i centrum af feriestedet ligger bymidten ved bredden af ​​en stor sø. På sommeraftener kommer baren og restaurantens terrasser til live, og den fantastiske atmosfære nydes af alle.

Sortimentet, der tilbydes af dette resort, slutter ikke med de utrolige tjenester, der tilbydes, men udvides til mangfoldigheden af ​​ejendommene designet til at passe til enhver smag. 2-værelses lejligheder med fremragende udsigt over golfbanen og fælles swimmingpool, 3-etagers rækkehuse med private haver og mulighed for swimmingpool og XNUMX- eller XNUMX-værelses villaer på store grunde for dem, der kan lide masser af plads at slappe af i .

Køb af Polaris World på La Torre Golf Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Polaris World på La Torre Golf Resort før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Polaris World på La Torre Golf Resort, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Polaris World på La Torre Golf Resort

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Polaris World på La Torre Golf Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Polaris World på La Torre Golf Resort.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Polaris World på La Torre Golf Resort kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.