Billede af Marriott's Points Worldwide
Billede af Marriott's Points Worldwide
Billede af Marriott's Points Worldwide
Billede af Marriott's Points Worldwide
Billede af Marriott's Points Worldwide
Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Marriott's Points Worldwide? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Hvis du overvejer ferieejerskab, men ikke ønsker at være bundet til et bestemt feriested, hvorfor så ikke overveje timeshare punkter som Marriott's Points Worldwide? Denne eksklusive ejerklub giver sine medlemmer mulighed for at indløse deres point på et hvilket som helst af deres resorts over hele verden, hvilket betyder, at selvom du ikke går langt væk, er der et væld af muligheder tilgængelige for dig.

Køb af Marriott's Points Worldwide timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Marriott's Points Worldwide, før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Marriott's Points Worldwide, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Marriott's Points Worldwide

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Marriott's Points Worldwide-ejendomme. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Marriott's Points Worldwide.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Marriott's Points Worldwide kan være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.