Billede af Maeva Residence Les Agaves
Billede af Maeva Residence Les Agaves
Billede af Maeva Residence Les Agaves
Billede af Maeva Residence Les Agaves
Billede af Maeva Residence Les Agaves

Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: https://www.maeva.com/fr-fr/residence-les-agaves---maeva-selection_8189.html

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Maeva Residence Les Agaves? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


I Cavalaire-sur-Mer, ud mod Middelhavet, ligger Residence Les Agaves tilbyder udstyrede og komfortable lejligheder i to 2-etagers bygninger. Butikkerne, lystbådehavnen og dens restauranter ligger 5 minutters gang eller 300 m væk.

De har en loggia eller en møbleret terrasse med havudsigt. Den fine sandstrand ligger få skridt væk, med en enkel vej at krydse.

Du vil sætte pris på Cavalaires familiekarakter, tæt på Saint-Tropez og Lavandou. Det enestående solskin såvel som mildheden i Cote d'Azur vil helt sikkert forføre dig. Så klar til at pakke din kuffert?

timeshare Boligen ligger tæt på mange aktiviteter såsom et dykkercenter, et kasino, en golfbane, et ridecenter eller endda tennisbaner.

Køb af Maeva Residence Les Agaves timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Maeva Residence Les Agaves før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Maeva Residence Les Agaves, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Maeva Residence Les Agaves

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Maeva Residence Les Agaves ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Maeva Residence Les Agaves.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Maeva Residence Les Agaves kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.