Foto af Holiday Club Ekerum Golf Resort
Foto af Holiday Club Ekerum Golf Resort
Foto af Holiday Club Ekerum Golf Resort
Foto af Holiday Club Ekerum Golf Resort
Foto af Holiday Club Ekerum Golf Resort

Adresse: Ekerums Gard, Borgholm, S-38792, Sverige
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.holidayclubresorts.com/da/resorts/ekerum/

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Holiday Club Ekerum Golf Resort? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Holiday Clubs nye destination i Sverige, Ferieklub Ekerum, ligger på øen Oland 20 km fra byen Kalmar. Ekerum er et af Sveriges mest populære steder at spille golf.

timeshare har 72 ferielejligheder. Der er to golfbaner i fuld størrelse, en country club, restaurant, lille spa og behandlingscenter, der alle ligger ved siden af ​​lejlighederne.

De hyggelige lejligheder er indrettet i nordisk stil og har førsteklasses møbler, herunder fladskærms-tv, hjemmebiografsystem, en atmosfærisk flisebelagt pejs og et moderne køkken. Lejlighederne ligger lige ved siden af ​​golfbanen og klubbygningen.

Holiday Club Ekerum er også et feriemål i høj klasse for familien, der værdsætter en aktiv ferie; vores gæster har adgang til både Olands østrande og et varieret kulturliv.

Holiday Club Ekerum Golf Resort Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Vaskemaskine / tørretumbler: Nogle enheder, internetadgang: trådløs internetadgang, hårtørrer
Resort faciliteter
Spillelokale, Spa Spa-tjenester: Ansigtsbehandlinger, Kropsbehandlinger, Massage, Fitnesscenter, Billard eller poolbord, Indendørs swimmingpool, Dampbad, Sauna
Nærliggende faciliteter
(Svømning) strand, Strand, Aktiviteter for børn, Sejlads, Ridning, Vandski, Fiskeri
Lufthavn
Kalmar lufthavn 40 km
Tjek ind / ud
16: 00 fredag

Køb af timeshare for Holiday Club Ekerum Golf Resort

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Holiday Club Ekerum Golf Resort, før du køber

Selvfølgelig vil vi have dig til at være helt tilfreds med dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Holiday Club Ekerum Golf Resort, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge udvej og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Holiday Club Ekerum Golf Resort

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Holiday Club Ekerum Golf Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Holiday Club Ekerum Golf Resort.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Holiday Club Ekerum Golf Resort kan være sikker i den viden, at de er i sikre hænder med penge, der er deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.