Foto af Hilton Grand Vacations Club Las Palmeras
Foto af Hilton Grand Vacations Club Las Palmeras
Foto af Hilton Grand Vacations Club Las Palmeras
Foto af Hilton Grand Vacations Club Las Palmeras
Foto af Hilton Grand Vacations Club Las Palmeras

Adresse: 9501 Universal Blvd, Orlando, Florida, FL 32819, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.hilton.com/da/hotels/mcoubgv-las-palmeras-by-hilton-grand-vacations/

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Hilton Grand Vacations Club Las Palmeras? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Las Palmeras af Hilton Grand Vacations er på Universal Boulevard, Orange County Convention Center er kun fem minutter væk. SeaWorld Orlando og Universal Orlando Resort ligger inden for fem miles fra timeshare udvej. Nyd den udendørs pool med vandrutschebane, splashpad og Acqua Bar ved poolen. Fiorella's er resortets restaurant på stedet, der tilbyder Old World italienske retter sammen med en imponerende vinkort. Lobbybaren er vært for en happy hour, der serverer håndværksøl, cocktails og barbider.

Hilton Grand Vacations Club Las Palmeras faciliteter

Enhedsfaciliteter
Ikke-ryger værelser
Resort faciliteter
Fitnesscenter, Bar / lounge, Spa, Bar ved poolen, Restaurant, Jacuzzi / boblebad, Onsite - Swimmingpool - udendørs: Opvarmet, Onsite - Swimmingpool - Samlet antal puljer: 1
Nærliggende faciliteter
-
Lufthavn
Orlando International Airport
Tjek ind / ud
16: 00 lørdag

Køb af Hilton Grand Vacations Club Las Palmeras timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Hilton Grand Vacations Club Las Palmeras, før du køber

Selvfølgelig vil vi have dig til at være helt tilfreds med dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Hilton Grand Vacations Club Las Palmeras, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge udvej og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Hilton Grand Vacations Club Las Palmeras

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Hilton Grand Vacations Club Las Palmeras ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Hilton Grand Vacations Club Las Palmeras.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Hilton Grand Vacations Club Las Palmeras kan være sikker i den viden, at de er i sikre hænder med penge, der er deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.