Billede af The Grand Islander af Hilton Grand Vacations Club
Billede af The Grand Islander af Hilton Grand Vacations Club
Billede af The Grand Islander af Hilton Grand Vacations Club
Billede af The Grand Islander af Hilton Grand Vacations Club
Billede af The Grand Islander af Hilton Grand Vacations Club

Adresse: 2023 Kalia Road, Honolulu, HI 96815, Hawaii, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: hiltongrandvacations.com/da/resorts-and-destinations/hawaii/oahu/the-grand-islander-a-hilton-grand-vacations-club

Interesseret i ejendomme til salg og leje på The Grand Islander by Hilton Grand Vacations Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


The Grand Islander af Hilton Grand Vacations Club er en RCI Gold Crown resort. Årligt forbrug er baseret på point pr. år. Point kan bruges på dette enestående hawaiianske resort eller på et hvilket som helst resort i Hilton Grand Vacations Club-netværket.

Denne luksuriøse Hawaii-ferie med 418 enheder timeshare er beliggende i det verdensberømte Hilton Hawaiian Village Waikiki Beach Resort. Det 37 etager høje tårn vil indeholde suiter og penthouses med et, to og tre soveværelser. De er alle indrettet med omfattende faciliteter, herunder fuldt udstyret køkken, rummelig opholds- og spisestue samt private soveværelser. Der er blevet givet særlig omhu for at inkludere specialfremstillede stykker i hver enhed samt lokalt fremskaffede materialer spredt over hele resortet, såsom udskåret træ og metalaccenter og kuraterede kunstværker.

Køb af The Grand Islander by Hilton Grand Vacations Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej The Grand Islander af Hilton Grand Vacations Club før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med The Grand Islander by Hilton Grand Vacations Club, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på The Grand Islander by Hilton Grand Vacations Club

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge The Grand Islander by Hilton Grand Vacations Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med The Grand Islander by Hilton Grand Vacations Club.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge The Grand Islander by Hilton Grand Vacations Club kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.