Billede af Fractional Ownership Llana Beach Hotel & Resort
Billede af Fractional Ownership Llana Beach Hotel & Resort
Billede af Fractional Ownership Llana Beach Hotel & Resort
Billede af Fractional Ownership Llana Beach Hotel & Resort
Billede af Fractional Ownership Llana Beach Hotel & Resort

Adresse: Urbanizacao da Cabocan, ZDTI Ponta Preta, Santa Maria, 4111, Kap Verde
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: melia.com/da/hotels/cape-verde/isla-de-sal/melia-llana-beach-resort-spa/

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Fractional Ownership Llana Beach Hotel & Resort? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


timeshare at Llana Beach Resort ligger på øen Sal, Kap Verde. Det ligger mellem feriestederne Melia Tortuga og Melia Dunas og er et suitehotel rettet mod markedet kun for voksne.

Resortet er designet til luksus og inkluderer et fantastisk udvalg af hotelsuiter, tropiske pools, infinity-pools og den foryngende YHI Spa. Gæsterne kan vælge mellem en Junior-, Have-, Duplex-, Beach-Front- eller Swim-Up-suite, hver af dem er unikke, stilfulde og af højeste standard.

Udviklingen er blevet delt op i to individuelle hoteller - det ene administreret af Melia Hotels International, verdens største hotelejer, og det andet, et eksklusivt luksushotel til Kap Verde under ledelse af TUI Sensimar-mærket.

De resterende ejendomme ved Llana Beach er tilgængelige på en Fraktioneret ejerskab basis med garanteret udbytte og en tildeling af personlig brug. Dette kombinerer livsstilsfordelene ved et sommerhus i solen med yderligere lejeindtægter.

Melia Hotels international, den største feriestedsoperatør i verden, har et uovertruffent ry for at levere en gæsteoplevelse i verdensklasse samt lukrative kommercielle partnerskaber på plads med globale rejsearrangører og rejsebureauer. Det unikke, problemfri hoteladministrerede program har vist sig at levere ensartet lejeafkast til ejere.

Køber Fractional Ownership Llana Beach Hotel & Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Fractional Ownership Llana Beach Hotel & Resort før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Fractional Ownership Llana Beach Hotel & Resort, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Fractional Ownership Llana Beach Hotel & Resort

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Fractional Ownership Llana Beach Hotel & Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Fractional Ownership Llana Beach Hotel & Resort.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Fractional Ownership kan Llana Beach Hotel & Resort være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.