Billede af Club La Costa Fractional Monterey
Billede af Club La Costa Fractional Monterey
Billede af Club La Costa Fractional Monterey
Billede af Club La Costa Fractional Monterey
Billede af Club La Costa Fractional Monterey

Adresse: Monterey, Calle Finlandia 8-10, San Eugenio Alto, 38660 Adeje - Playa de Las Americas, Tenerife, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.clublacosta.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Club La Costa Fractional Monterey? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Fraktioneret ejerskab er en utraditionel type timeshare ejendomsret. I stedet for at eje en uge eller to på dit hjemsted, ejer du et udsnit af selve ejendommen. Hvert ejerskab sker på en bestemt lejlighed på et dedikeret feriested og tildeles en procentdel af ejerskabet, som du, når du sælger det, vil modtage. Din tildeling af brøkdele giver dig større fleksibilitet, hvilket betyder meget mere kontrol over din ferie hvert år. Du bliver ikke længere bundet til det samme ferieår ud, år ud. I slutningen af ​​din forpagtning sælges ejendommen, og du modtager en andel af overskuddet! Med Club La Costa, får du tildelt et antal fraktionerede punkter, som du kan bruge på en række forskellige feriesteder i deres portefølje.

Det er ikke nødvendigt at bruge en udveksling selskab ligesom Interval International, RCI or 7Across da dit CLC -fraktioneret ejerskab giver dig mulighed for at bruge en række feriesteder inden for den omfattende CLC -portefølje. Travel & Leisure Group's Fraktioneret ejerskab forhandlere vil i detaljer kunne forklare dig, hvordan det fungerer, hvor fleksibelt det er og de fulde fordele ved dette veletablerede timeshare-format.

Dette fantastiske feriested på De Kanariske Øer kan findes på Tenerife sydkysten på en bjergskråning. Resortets rolige beliggenhed tilbyder vidunderlig udsigt over Atlanterhavet og Playa de Las Americas. Besøgende på Club La Costa Monterey vil opdage, at området byder på masser af attraktioner, herunder et kasino, barer, restauranter og indkøbscenter, så gæsterne kan fylde op med forsyninger. Der er også to vandlande i nærheden, plus den nærmeste strand er kun en kilometer væk, hvilket giver meget at lave for hele familien. timeshare Ejere, der besøger feriestedet, finder receptionen for at være informativ, og tilbyder detaljer om lokale aktiviteter, så gæsterne anbefales at spørge. På trods af denne Travel and Leisure Group anbefaler gæsterne at leje en bil for virkelig at nyde området.

timeshare Ejendom til rådighed for Fraktioneret ejerskab på Club La Costa Monterey finder lejlighederne rummelige og tilbyder fremragende faciliteter, herunder et veludstyret tekøkken og badeværelse, farverig indretning og bløde møbler. Ejendommene kommer i rækken af ​​et-, to- og treværelseslejligheder med store balkoner, så gæsterne kan få mest muligt ud af udsigten. Faciliteterne på dette resort omfatter en swimmingpool, jacuzzi, liggestole, restaurant og en børneklub.

Brøk ejerskab Giver investorer mulighed for at købe en brøkdel af ejendommen i en bestemt periode, så de kan modtage en aftalt andel af provenuet ved afslutningen af ​​aftalen, når ejendommen sælges. At læse mere om Fraktioneret ejerskab, Klik her.

Club La Costa Fractional Monterey faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken, Mikrobølgeovn, Telefon
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Træningsudstyr, Supermarked, Elevator, Restaurant, Squash, Swimmingpool, Spabad / Spabad
Nærliggende faciliteter
Strand, Fiskeri, Golf, Ridning, Liveunderholdning, Medicinsk udstyr, Sportsdykning, Indkøbsområde, Tennis, Vandski, Windsurfing
Lufthavn
Reina Sofia 12 miles
Tjek ind / ud
Fredag ​​16: 00

Køber Club La Costa Fractional Monterey timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Club La Costa Fractional Monterey før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Club La Costa Fractional Monterey, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Club La Costa Fractional Monterey

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Club La Costa Fractional Monterey ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Club La Costa Fractional Monterey.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Club La Costa Fractional Monterey kan være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.