Billede af Dream Vacation Club, Spanien
Billede af Dream Vacation Club, Spanien
Billede af Dream Vacation Club, Spanien
Billede af Dream Vacation Club, Spanien
Billede af Dream Vacation Club, Spanien

Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: dreamvc.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje i Dream Vacation Club, Spanien? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Dream Vacation Club er en multi-destination klub, flydende uger baseret, med adgang til fire resorts i det sydlige Spanien: Club Bellasol, La Cartuja, Pueblo Laguna Beach Club, Miraflores.

Siden 1999 har RCI været tilknyttet høj valutakurs, da alle dets resorts er Silver og Gold Crown.

Køb af Dream Vacation Club, Spanien timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Dream Vacation Club, Spanien før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Dream Vacation Club, Spanien, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Dream Vacation Club, Spanien

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Dream Vacation Club, Spanien ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Dream Vacation Club, Spanien.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Dream Vacation Club kan Spanien være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.