Foto af Diversified Fractional Rights Sunset Beach Club
Foto af Diversified Fractional Rights Sunset Beach Club
Foto af Diversified Fractional Rights Sunset Beach Club
Foto af Diversified Fractional Rights Sunset Beach Club
Foto af Diversified Fractional Rights Sunset Beach Club

Adresse: Avenida Del Sol No.5, Sunset Beach Resort, 29630 Benalmadena Costa, Malaga, 29630, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.diversifiedresorts.com

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Diversified Fractional Rights Sunset Beach Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


For de nye til begrebet fraktioneret ejerskab er ideen enkel:

Det er ikke altid fornuftigt at købe et andet hjem i udlandet, da du måske kun bruger dette hjem for blot et par uger om året. Men hvad med at dele udgifterne og dele livsstilen? Ingen bekymringer, bare nyd!

Fraktioneret ejerskab med Diversified Resorts er overkommelig og fleksibel. Det er en omkostningseffektiv og bekvem måde for dig og din familie at se verden, i dag og i mange år fremover!

Det fraktionerede ejerskabssystem giver dig den fordel at være en delt ejer i en lejlighed i udlandet med den ekstra fordel, at ejendomsretten tildeles en række RCI

timeshare point hvert år. Du har mulighed for at udveksle feriepointsallokering via RCI til feriesteder og destinationer over hele verden. RCI-systemet har feriesteder i badebyer, højlandet loger, skisportssteder, kanalbåde, naturreservater, søer og mere.

Beliggende kun en kort køretur fra Malaga lufthavn, så snart du ankommer, kan du slappe af i din lejlighed eller nyde en af ​​de mange solterrasser omkring swimmingpoolen.

Den delvist ejede lejlighed vil blive videresolgt i 2029, og eventuelle overskud vil blive opdelt blandt ejerne. RCI-punkterne i dette ejerskab har en udløbsdato for 2065.

Køb Diversified Fractional Rights Sunset Beach Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Diversified Fractional Rights Sunset Beach Club før du køber

Selvfølgelig vil vi gerne være helt tilfredse med dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Diversified Fractional Rights Sunset Beach Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg i Diversified Fractional Rights Sunset Beach Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Diversified Fractional Rights Sunset Beach Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Diversified Fractional Rights Sunset Beach Club.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Diversified Fractional Rights Sunset Beach Club kan være sikker i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.