Foto af Diamond Resorts Polo Towers Suites
Foto af Diamond Resorts Polo Towers Suites
Foto af Diamond Resorts Polo Towers Suites
Foto af Diamond Resorts Polo Towers Suites
Foto af Diamond Resorts Polo Towers Suites

Adresse: 3745 Las Vegas Boulevard, South, Las Vegas, NV 89109, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.diamondresorts.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Polo Towers Suites


Afslapning og underholdning kommer sammen i en smuk smeltedigel på Diamond Resorts Polo Towers. Beliggende på Las Vegas Strip, sikrer denne moderne indkvartering, at du har adgang til alle ting lyse og skinnende i Las Vegas, Nevada, mens du også giver dig et privat tilbagetog, der vil genoplive dine sanser.

De moderne studier og et og to soveværelser timeshare enheder er rummelige med velindrettede interiører. Hver har en komfortabel dronning væg seng, badeværelse med brusebad og hårtørrer og egen balkon. Afslutningen af ​​udnævnelserne på værelset er aircondition, fuldt udstyret køkken, te og kaffemaskine, fladskærms-tv med kabelkanaler, dvd-afspiller og iPod-dockingstation samt trådløs internetadgang.

På samme måde gør resorternes stil på Diamond Resorts Polo Towers din timeshare-ferie endnu mere dejlig. Der er et fitnesscenter på stedet, plus en tagterrasse med udsigt over The Strip. Massage-tjenester og spa, fitnesscenter, spil, familie vandland og legeplads, og grillfaciliteter er også tilgængelige.

Desuden omgiver en uendelig mængde attraktioner og etablissementer udvej. Underholdning i verdensklasse, live shows og forestillinger er pakket ind i de næste fire miles. Det bedste i spisning, shopping og spil er også i nærheden. Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere foreslår at udforske den pulserende by og lade dig blive overrasket.

Købe Diamond Resorts Polo Towers Suites timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Diamond Resorts Polo Towers Suites, før du køber

Vi ønsker selvfølgelig, at du skal være absolut tilfreds med dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Diamond Resorts Polo Towers Suites, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har en tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge byen og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Diamond Resorts Polo Towers Suites

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Diamond Resorts Polo Towers Suites ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online-annoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Diamond Resorts Polo Towers Suites.

Alle søger Sælge timeshare at bruge Diamond Resorts Polo Towers Suites kan være sikre i den viden, at de er i sikre hænder med penge, der er deponeret på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.