Billede af Craggan House
Billede af Craggan House
Billede af Craggan House
Billede af Craggan House
Billede af Craggan House

Adresse: Heritage Property Scotland Ltd, Craggan Lane, Lochearnhead , FK19 8PX, Skotland
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: heritagepropertyscotland.co.uk

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Craggan House


Heritage Property Skotland, et lille familiedrevet firma, har været etableret siden 2019 og har specialiseret sig i ejendomsadministration og ferieudlejning.

Heritage Property Scotland er ansvarlige for forvaltningen af ​​flere unikke og karakterfulde ejendomme i og omkring Loch Lomond og Trossachs National Park areal. Craggan House er placeret på Lochearnhead. Ejendommen, en ejendom fra århundredeskiftet, som engang var ejet af den lokale herre, er smagfuldt blevet omdannet til to luksusvillaer.

Rabbits Warren Villa 1 er en luksusvilla i stueetagen beliggende i Lochearnhead og har panoramaudsigt over søen og bjergene. Det her Fraktioneret ejerskab består af et dobbeltværelse med eget bad og et andet rummeligt soveværelse med et separat stort familievådrum. Der er en sovesofa, og villaen har plads til 6 personer. Der er et stort veludstyret køkken, spiseplads og stue med 2 udendørs opholdsområder. Der er et hævet dæk og terrasse med udsigt over store haver. Ejendommen har privat off-road parkering og har handicapadgang.

Køb af Craggan House timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Craggan House før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Craggan House, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Craggan House

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Craggan House ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Craggan House.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Craggan House kan være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.