Billede af Club Melia på Paradisus Punta Cana
Billede af Club Melia på Paradisus Punta Cana
Billede af Club Melia på Paradisus Punta Cana
Billede af Club Melia på Paradisus Punta Cana
Billede af Club Melia på Paradisus Punta Cana

Adresse: Alemania Avenue, Bavaro Beach, Punta Cana, 23000 Den Dominikanske Republik, Caribien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.clubmelia.com/paradisus-punta-cana

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Club Melia ved Paradisus Punta Cana


Beliggende i Den Dominikanske Republiks smukke badeby Punta Cana, det 5-stjernede alt inklusive timeshare Club Melia Paradisus Punta Cana har udsigt over Punta Cana-stranden. Resortet har over 690 værelser (inklusive studier, suiter med et soveværelse, mastersuiter med et soveværelse og suiter med to soveværelser). Samtlige værelser har fantastisk udsigt over frodige tropiske haver eller Atlanterhavet. Hver har møbleret terrasse, velassorterede minibarer, elegante private badeværelser og satellit-tv.

Resortet har fuldt oplyste tennisbaner, luksuriøst fitnesscenter, forfriskende kurbad, strand og vandsport, og et kasino er blandt de mere populære tilbud.

Selvom resortet er designet til at tilfredsstille et voksent publikum, bliver der også sørget for familier. Ud over de fem foryngende pools, der er placeret på hele resortet, er der to børnebassiner, der vil holde de yngre familiemedlemmer underholdt. Hele familien kan nyde kulinariske lækkerier på en af ​​de seks restauranter på stedet.

Køber Club Melia på Paradisus Punta Cana timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Club Melia på Paradisus Punta Cana før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Club Melia på Paradisus Punta Cana, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Club Melia ved Paradisus Punta Cana

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Club Melia på Paradisus Punta Cana ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Club Melia i Paradisus Punta Cana.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Club Melia på Paradisus Punta Cana kan være trygge ved, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.