Foto af Club La Costa Canaltime
Foto af Club La Costa Canaltime
Foto af Club La Costa Canaltime
Foto af Club La Costa Canaltime
Foto af Club La Costa Canaltime

Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.clcworld.com/destinations/on-the-water/canaltime/

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Club La Costa Canaltime? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Oplev den store arv fra Englands vandveje med CLC Canaltime. Nyd de fire sæsoner, mens du oplever gæstfri pubber ved kanalen. Mød andre kanalbådfolk, der passerer tiden på dagen. Alt dette med kun et par kilometer i timen!

timeshare ejerskab med CLC Canaltime byder ejere velkommen til fire fantastiske kanalplaceringer. Anderton Marina ligger i hjertet af Cheshire Plains og har en spektakulær ramme med smuk udsigt over landskabet. Blackwater Meadow Marina ligger i nærheden af ​​byen Ellesmere, i det smukke landskab i Shropshire. Det har en fantastisk beliggenhed ved Llangollen Canal, der blev tildelt officiel UNESCO World Heritage Site status i 2009. Gayton Marina tilbyder en ideel base for at udforske de fantastiske vandveje i hjertet af Northamptonshire på den berømte Grand Union Canal fra Birmingham til London, mens den tilbyder fantastisk synspunkter. Endelig Worcester Marina, som er beliggende i Lowesmoor Wharf-området i Worcester centrum. Worcester Marina giver bådfolk let adgang til landskabet, mens de også tilbyder centrale faciliteter. Medlemmer af CLC Canaltime har adgang til deres store flåde på 27 smalbåde af høj kvalitet.

CLC Canaltime smalbåde er specielt oprettet til feriebrug. Smalbåde kan sove mellem fire og seks personer (afhængigt af hvilken båd du vælger). De leveres med det rigtige niveau af faciliteter og udstyr til at imødekomme ferie forventninger. Hvis du foretrækker din egen madlavning, er der en grill, ovn, fire komfur og mikrobølgeovn om bord.

Krydstogt fritid gennem de indre vandveje i Storbritannien med CLC smalbåde, bygget med det specielle formål herom for øje. Afdæk din yndlings pub ved kanalen ved din rejse. Nyd det engelske og walisiske landskab, eller prøv endda lykken ved siden af ​​vandet! Tiden er på din side, men du ønsker at tilbringe den med CLC Canaltime.

Købe Club La Costa Canaltime timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Club La Costa Canaltime, før du køber

Vi ønsker selvfølgelig, at du skal være absolut tilfreds med dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Club La Costa Canaltime, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har en tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge byen og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Club La Costa Canaltime

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Club La Costa Canaltime ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online-annoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Club La Costa Canaltime.

Alle søger Sælge timeshare at bruge Club La Costa Canaltime kan være sikkert i den viden, at de er i sikre hænder med penge, der er deponeret på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.