Foto af Berkshire Mountain Lodge
Foto af Berkshire Mountain Lodge
Foto af Berkshire Mountain Lodge
Foto af Berkshire Mountain Lodge
Foto af Berkshire Mountain Lodge

Adresse: 8 Dan Fox Dr, Pittsfield, MA 01201, USA
Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Berkshire Mountain Lodge? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Berkshires nævnes i hundredvis af bøger og film i New York som en velkommen flugt fra byens travlhed. Et sted hvor folk kan gå for at være sig selv, slappe af i en smuk indstilling og tilbringe tid med de mennesker, de elsker. Massachusetts er kendt for sin største by, Boston, men resten af ​​staten har noget dejligt at tilbyde også. Pittsfield, hvor denne særlige udvej er placeret, er en vidunderlig base for at udforske resten af ​​staten.

Rejse og fritid gruppe Timeshare mæglere elsker Vacation Village Berkshire Mountain Lodge, da det giver en enestående mulighed for at komme væk fra det hele og alligevel stadig føle sig hjemme. Disse condos er veludstyrede og klar til at bevæge sig ind og komme direkte til din ferie uden at skulle bruge tid på at få ting som du kan lide dem. De tilbyder et fantastisk alternativ til karakterløse hotelværelser, et rigtigt sted for dig at lægge din hat i området. Sammen med alle de faciliteter man forventer, har udvej et unikt frit DVD-udlejningssystem sammen med popcorn, for de aftener, når du bare vil slappe af og slappe af.

Der er masser at lave i lokalområdet, og a timeshare På Vacation Village Berkshire Mountain Lodge vil aldrig se dig forkert.

Køb Berkshire Mountain Lodge timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Berkshire Mountain Lodge, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Berkshire Mountain Lodge, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Berkshire Mountain Lodge

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Berkshire Mountain Lodge ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Berkshire Mountain Lodge.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Berkshire Mountain Lodge kan være sikker i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.