Billede af Beach House Seaside Resort
Billede af Beach House Seaside Resort
Billede af Beach House Seaside Resort
Billede af Beach House Seaside Resort
Billede af Beach House Seaside Resort

Adresse: Marine Parade og McLean Street, Coolangatta, QLD, 4225, Australien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.classicholidayclub.com.au

Interesseret i ejendomme til salg og udlejning på Beach House Seaside Resort? Ring vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Med den varme Gold Coast-sol, der skinner over året rundt, har Beach House Seaside Resort i Coolangatta, Queensland, Australien været et populært rejsemål for rejsende i årevis. Hvad denne indkvartering tilbyder er noget Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere kalder blot kystnære lyksalighed. Ved siden af ​​?? en smuk lang strækning af strand og udfordrende surf, de to-soveværelse timeshare enheder her giver uafbrudt udsigt over Stillehavet. Hver er moderne og opskalere uden at ødelægge den tilbagestående livsstil, som området er kendt for.

Værelserne sover seks i deres en dronning, to enkeltsenge, og en dobbelt fold-out senge. Hver enkelt har air-condition og loft ventilator, to badeværelser med hårtørrer, fuldt udstyret køkken, vaskemaskine og tørretumbler, fladskærms-tv og dvd, og internetadgang. Opgraderede værelser har opholdsstue og balkoner med siddepladser og havudsigt.

I mellemtiden tager flere muligheder for at nyde det gode vejr i udendørs poolen og på Beach House Plaza, hvor du finder et udvalg af caféer og restauranter for at tilfredsstille dine madbehov. Andre faciliteter omfatter Beach House Seaside Resort bar og opholdsstue, grillfaciliteter, spa og børneklub med mini-putt og børnebassin.

Beach House badeby faciliteter

Enhedsfaciliteter
Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Alle Enheder), Køkken (Alle Enheder, Fuldt), Vaskeri (En Enhed), Mikrobølgeovn (Enhed), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / tørretumbler
Resort faciliteter
Strand, Træningsudstyr, Fiskeri, Spillehal, Supermarked, Elevator, Restaurant, Sauna, Indkøbscenter, Squash, Svømmebassin, Tennis, Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (Nærliggende), Sejlsport (Nærliggende), Casino (12.0 miles), Golf (3.0 miles), Gymnastiksal (Nærliggende), Liveunderholdning (Nærliggende), Medicinsk faciliteter (Nærliggende), Dykning (Nærliggende), Vandski I nærheden), Wind Surfing (Nærliggende)
Lufthavn
Coolangatta - (2 miles - 3 km)
Tjek ind / ud
(Uger) fredag, lørdag

Køb Beach House Seaside Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Beach House Seaside Resort, før du køber

Selvfølgelig vil vi gerne være helt tilfredse med dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Beach House Seaside Resort, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Beach House Seaside Resort

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Beach House Seaside Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på toppen kanaler plus online reklame i bestræbelser på at sælge timeshare med Beach House Seaside Resort.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Beach House Seaside Resort kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.