Foto af Alliance Family Club
Foto af Alliance Family Club
Foto af Alliance Family Club
Foto af Alliance Family Club
Foto af Alliance Family Club
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.alliance.travel

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Alliance Family Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Medlemmerne er ejerne af deres sommerhus og kan bortskaffe dem - nemlig at sælge, at testamentere til børn eller bytte til et andet objekt. Forestil dig, at du når som helst, uanset årstid og størrelsen på din besiddelse, kan tage på en tur, ikke kun på det sted, du købte, men også at flytte den overalt i verden. For dig og dine ledsagere har vi alt hvad du behøver for et behageligt ophold, fra små hyggelige studier til to, to-værelses lejligheder til hele familien, der slutter med luksuriøse penthouses. For turister har vi alt hvad du behøver for et behageligt ophold: lille og hyggeligt studie, to værelses lejligheder og luksus penthouse.

Køb af Alliance Family Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Alliance Family Club, før du køber

Vi ønsker selvfølgelig, at du skal være absolut tilfreds med dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Alliance Family Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge byen og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Alliance Family Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Alliance Family Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online-annoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Alliance Family Club.

Alle søger Sælge timeshare brug af Alliance Family Club kan være sikkert i den viden, at de er i sikre hænder med penge, der er deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.