Billede af Accord Destination Club Imperial Holiday
Billede af Accord Destination Club Imperial Holiday
Billede af Accord Destination Club Imperial Holiday
Billede af Accord Destination Club Imperial Holiday
Billede af Accord Destination Club Imperial Holiday

Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: kejserlig.ferie/aftale-destination

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Accord Destination Club Imperial Holiday? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Velkommen til ACCORD DESTINATION CLUB - Multiklub, der tilbyder familieferier både i europæiske feriesteder og rundt om i verden.

Som medlem af Accord Destination Club kan du booke en ferie på et hvilket som helst af de fremhævede feriesteder eller et hvilket som helst af over 2,000 feriesteder i hele verden gennem vores partnerskaber med de største feriebyttesystemer.

Klubbens hovedopgave er at gøre resten behageligt, give en individuel tilgang, organisering af resten under hensyntagen til dine ønsker, sikkerhed, støtte og ledsagelse. En garanti for kvaliteten af ​​de leverede tjenester og levende indtryk fra tiden tilbragt med vores klub. Rekreation er en vigtig del af vores liv, og derfor har mange familier allerede taget beslutningen om at eje en timeshare fordi dette koncept er en sund og praktisk mulighed for familieferie, der giver en unik mulighed for at besøge de mest fantastiske steder på planeten og samtidig kun bruge et lille beløb. Klubmedlemmer er en del af et hurtigt voksende fællesskab af kyndige rejsende, som har truffet beslutningen om at holde ferie på ACCORD DESTINATION CLUB.

Medlemskab af Accord Destination Club giver dig ret til at booke lejligheder i de anbefalede feriesteder (eksempler nedenfor), hvis antal er konstant stigende. Det er dit valg! Du skal ikke betale vekselgebyrer.

Club Los Molinos, Lanzarote
Royal Park Albatros Club, Tenerife
Club Maritimo, Costa Del Sol
Club Palm Beach, Costa Del Sol
Crown Resorts Club, Costa Del Sol
Miraflores Rancho, Marbella
Sunset Beach Club
Club Torrenueva Park, Costa del Golf
Club Albufeira, Algarve
Apartmani Lavica, Trogir
Club Riza, Qawra
Preluna Hotel & Spa, Sliema
InterClub Hochegg, Zeefeld
Devon Court, Exmouth, Devon
Hever Golf & Country Club, Edenbridge
Passage House Club, Kingsteignton
Ksar Al Rimal, Tetouan
Chateau Dale Resort, Pattaya
Se Talay Holiday Resort, Pattaya
Royal Palms, Goa
Bali Beach Club Jimbaran
Aquarius Beach Resort, Watamu
Laguna de Boracay Resort, Boracay Island
Royal Lighthouse, Phuket
Marrakech Palm Club, Marrakech

Køb af Accord Destination Club Imperial Holiday timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Accord Destination Club Imperial Holiday før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Accord Destination Club Imperial Holiday, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Accord Destination Club Imperial Holiday

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Accord Destination Club Imperial Holiday ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Accord Destination Club Imperial Holiday.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Accord Destination Club Imperial Holiday kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.