Billede af Absolute Bangla Suites Fractional
Billede af Absolute Bangla Suites Fractional
Billede af Absolute Bangla Suites Fractional
Billede af Absolute Bangla Suites Fractional
Billede af Absolute Bangla Suites Fractional

Adresse: 68 / 1 Soi Bangla, Patong Strand, Kathu, Phuket 83150, Thailand
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.absolutefractionals.com/resort/absolute-bangla-suites

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Absolute Bangla Suites Fractional? Ring vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Absolutte Bangla Suites Fraktionale Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken i europæisk stil, fladskærms-tv med satellitkanaler, dvd-afspiller, Zeppelin-dockingstation, lydsystem, bredbånds WiFi, luksusmøbler, international telefon med direkte opkald, aircondition, badeværelse.
Resort faciliteter
Rooftop pool med poolside spisestue, Climax Restaurant, sikker parkering, state-of-the-art sikkerhed, behandlinger på værelset, bar, lounge.
Nærliggende faciliteter
Patong Strand, Jungceylon Patong Indkøbscenter, Phuket Fantasea Theme Park, Phuket Country Club, Central Festival Phuket, Phuket By
Lufthavn
Phuket International Airport
Tjek ind / ud
Varierer

Køber Absolut Bangla Suites Fraktionel timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Absolut Bangla Suites Fraktioneret, før du køber

Selvfølgelig vil vi gerne være helt tilfredse med dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Absolute Bangla Suites Fractional, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg ved Absolute Bangla Suites Fractional

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Absolut Bangla Suites brøkfast ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Absolute Bangla Suites Fractional.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Absolute Bangla Suites Fractional kan være sikkert, idet de ved, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.