Køb Timeshare i Wales

Wales er et smukt land og har ofte magiske kvaliteter for nogle. Det er en fast del af Storbritannien, samtidig med at man beholder en helt separat følelsesidentitet fra sine naboer. Da de rullende walisiske bjergskråninger blander sig med minedorpene, der er stiplede over landets side, så blandes det engelske sprog med walisisk at gøre en tosproget nation.

Uanset om det er skønheden i de walisiske naturparker eller den skarpe moderne stemning i Cardiff eller Swansea, er Wales en virkelig imødekommende destination, hvis du leder efter et afslappende tilbagetog eller tid på byen. Køb en timeshare i Wales, hvis det er perfekt til dem, der ønsker deres egen fred i et idyllisk landskab.

Plas Talgarth Country Club sidder i Snowdonia, en af ​​Wales tre nationalparker; her kan du tage den klare luft af en af ​​de mest maleriske naturparker i Storbritannien. For en kystindstilling med en rolig landsby føler, Seasons på Laugharne Park giver lige hvad du leder efter, med en onsite pool og luksuriøse loger at bo i, kunne du ikke ønske for noget andet.

Køb timeshare i Wales kan betragtes som en investering i din tid på ferie eller i udlandet. Uanset om du ønsker at købe timeshare i Wales til brug som feriebolig eller på forretningsrejser, finder du en bred vifte af luksushoteller og feriesteder at vælge imellem som: -

Timeshare Hoteller og Resorts i Wales

At købe en timeshare-videresalg i Wales er nem, sikker og sikker

Travel & Leisure Group følger nøje både den britiske og europæiske lovgivning om salg af videresalgs timeshare, og vi er mangeårige medlemmer af RDO (Resort Development Organization) og ARDA (American Resort Development Association) For din ro i sindet.

Med priser startende fra £ 995 har der aldrig været en bedre tid til at købe en ejendom i Wales og opleve den luksus, som timeshare har at tilbyde. Klik her For mere information om køb af timeshare.

For mere information om køb af timeshare i Wales,

Ring nu på 0800 071 4674

Eller brug vores Køber Timeshare Forespørgselsformular.

Dit navn (påkrævet)

E-mail (påkrævet)

Telefon (påkrævet)

Ty

Land

Størrelse

Uge / Måned / Punkter

Eventuelle andre oplysninger

[honeypot information]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for at indsamle mine data via denne formular.

Se vores Privatlivspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

Sælge Timeshare i Wales

Har du nogensinde spurgt dig selv "Hvordan sælger jeg min timeshare i Wales?", Vil du finde det ikke kunne være nemmere. Travel and Leisure Group har solgt timeshare i Wales i mange år og har bygget et andet til et omdømme inden for branchen.

Der er mange mennesker, der ønsker at købe timeshare i Wales, og deres første stop vil være en velrenommeret timeshare-mægler som os selv.

Hvis du i øjeblikket ejer en timeshare i Wales og overvejer at sælge den, så gør Travel & Leisure Group dit første og sidste opkald. Vi kan helt gratis registrere din timeshare på vores bøger. For mere information om salg af timeshare, Klik her.

For mere information om salg af timeshare i Wales,

Ring nu på 0800 071 1372

Eller brug vores Gratis værdiansættelsesformular.

[honeypot information]Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for at indsamle mine data via denne formular.

Se vores Privatlivspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

Leje Timeshare i Wales

Mange mennesker finder udlejning af timeshare i Wales er en god mulighed, før de køber en timeshare der. At vælge at leje timeshare giver folk mulighed for at inspicere en ejendom, de måtte overveje at købe ind. Du vil finde mange af vores kunder, der ønsker at sælge deres timeshare i Wales, også vælge at udleje det til leje. Vi har mange ejere, der vælger at leje deres timeshare, da de ikke kan bruge det, men ønsker at beholde det som en investering. For mere information om timeshare huslejer Klik her.

For mere information om leje timeshare i Wales,

Ring nu på 0800 071 4674

Eller brug vores Leje Timeshare Forespørgselsformular.


[honeypot information]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for at indsamle mine data via denne formular.

Se vores Privatlivspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

Relaterede artikler

Hvorfor skal du aldrig sige nej til en Staycation

19 / 10 / 2017

Staycation, Staycation, Staycation - Start Holidaying at Home Tænk på din perfekte ferie. Sol, hav, sand? Alle lyder godt! Men hvad med at få alt det, lige her hjemme i...


Forrige side | Næste side